Straatwerk.com Combiklassement

Ook dit jaar hebben de Ronde van Oudorp en de Ronde van Sint Pancras bij de Elite-mannen / Beloften / Professional-B weer het Straatwerk.com Combiklassement. De nummers 1 tot en met 20 in het eindklassement van elke wielerronde verdienen punten.

Bij de Ronde van Oudorp kunnen de Amateurs zich in deze categorie niet inschrijven en daarom zijn zij uitgesloten voor deelname aan dit Combiklassement.

Bij de Ronde van Sint Pancras rijden de Amateurs wel mee. Omdat de Amateurs uitgesloten zijn voor deelname aan dit Combiklassement worden zij er bij de uitslag uitgefilterd. Hierna volgt de puntenverdeling.

Een voorbeeld: Een Amateurrenner wordt 2e in de Ronde van Sint Pancras. Omdat hij geen punten kan verdienen wordt deze renner er uitgefilterd. Als de nummer 3 in de einduitslag van de Ronde van Sint Pancras een Elite / Beloften / Prof. B is dan krijgt deze de punten die je bij nummer 2 zou krijgen. (22 ipv 19).

Om opgenomen te worden in de einduitslag van de Straatwerk.com Combiklassement is het verplicht om beide wielerrondes te rijden.
De nummers 1 tot en met 10 in het eindklassement ontvangen een geldpremie. Deze premies zullen na de Ronde van Sint Pancras worden uitbetaald.

 

straatwerk.com klassement 

Ronde van Oudorp: 22 augustus 2021, 16.30 uur. Meer info: www.rondevanoudorp.nl

Ronde van Sint Pancras: 4 september 2021, 16.30 uur

 

Premieschema Combiklassement

Hoofdsponsors

Parcours

Extra Info

Kleine parcours

Kleine parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Kastanjelaan -
Wilgenlaan - A.V.H. Destreelaan (Finish)

 

Grote parcours

Grote parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Stuimellaan -
Bovenweg - Meeuwenlaan A.V.H Destreelaan (Finish)

 

Stersponsors

Miss wielerronde

MISS 2021: Maartje Tros

Mijn naam is Maartje Tros, ben 21 jaar en ik ben zoals ze dat noemen een echte Sint Pancrasser. Ik ben namelijk in dit dorp geboren en ik woon hier nog steeds met mijn vader, moeder en mijn 2 zusjes. Op dit moment ben ik werkzaam in de kinderopvang wat ik heel erg leuk vind en daarnaast wil ik de studie oppakken voor docent Engels. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn vriendinnen zoals lekker borrelen en lekker eten. Verder zwem ik graag in ons mooie zwembad de Bever.
Sinds de wielerronde weer terug in het dorp is kijken we er met veel plezier naar. Vooral de feesttentjes om het parcours vind ik altijd erg gezellig. Dit jaar rijdt mijn vader ook mee maar die wordt toch laatste dus die kom ik op het podium niet tegen.

Ik heb er erg veel zin in en zal jullie op 4 september zien.

Groetjes Maartje

 

Voorgaande Wielermissen 

vrijwilligers

Een wielerronde kan niet zonder vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf moet er veel werk verricht worden maar ook daarvoor en daarna. Wilt u als vrijwilliger meehelpen met het organiseren van de wielerronde? Meldt u dan aan.

Aanmelden