Oostwal Sportieve dorpelingen zaterdag 3 september 15:00 uur.

Ook dit jaar wordt weer ‘De Oostwal Sportieve dorpelingen’ verreden.

Over een parcours van 2,3 kilometer kunnen wielrenners van 16 jaar en ouder die geen wedstrijdlicentie (uitgezonderd KNWU startlicentie) hebben razen door de straten van Sint Pancras en aangemoedigd worden als een ware prof. 

De renners rijden 30 minuten + 1 ronde.

Er wordt gestreden in verschillende categorieën; dames, mannen 16-45, mannen 46-59 en mannen 60+. Iedereen start en finisht tegelijk, na afloop wordt de uitslag per categorie opgemaakt. 

Bij de zogenaamde funklasse van de KNWU, waar deze koers onder valt, gelden dezelfde regels als bij een normale wielerkoers. Deelnemers dragen een fietshelm en rijden op een deugdelijke racefiets zonder opzetstuur, zadeltasje, spatborden en dergelijke. Bij twijfel over de goede staat van de racefiets kan de renner of renster deelname aan de wedstrijd worden ontzegd. 

Het inschrijfgeld voor deze koers bedraagt € 10,00. Indien je beschikt over een basislidmaatschap van de KNWU, bedraagt het inschrijfgeld € 5,00.  

Via onderstaande link kan je je opgeven voor De Oostwal Sportieve Dorpelingen 2022. 

https://inschrijven.nl/form/2022090351321-nl

Deelnemers aan de Oostwal Sportieve Dorpelingen stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU en de organisatie van de Ronde van Sint Pancras. Mocht je bezwaar maken op een geplaatste foto neem dan contact op de organisatie. 

Deelnemers stemmen in met de vermelding van hun naam op de startlijsten op de website en de wedstrijddag. De namen worden tevens opgenomen in de wedstrijduitslag.

Deelnemers kunnen zich op zaterdag 3 september tussen 14.00 en 14.30 uur melden bij sportcafé De Oostwal. Je krijgt dan het rugnummer en, als je die niet zelf bezit,  een transponder. Als je een transponder gebruikt van de organisatie vragen we je om een legitimatiebewijs of een KNWU-startlicentie achter te laten. Deze wordt retour gegeven bij inlevering van de chip. 

De start van de race is om 15.00 bij de Start/finish op de A.V.H. Destreelaan in Sint Pancras.

We zien je graag op zaterdag 3 september!

Parcours

Extra Info

Kleine parcours

Kleine parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Kastanjelaan -
Wilgenlaan - A.V.H. Destreelaan (Finish)

 

Grote parcours

Grote parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Stuimellaan -
Bovenweg - Meeuwenlaan A.V.H Destreelaan (Finish)

 

Stersponsors

Miss wielerronde

MISS 2022: Sophie Blog

Mijn naam is Sophie Blog, ik ben 17 jaar en ik woon al 14 jaar in Sint Pancras. Ik woon hier samen met mijn ouders, mijn 2 broertjes en zusje. Ik heb jaren handbal gespeeld bij onze club SV Vrone. Ik werk momenteel ook bij hét sportcafé van Sint Pancras, Sportcafé de Oostwal. Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad maar ga dit jaar de studie social work volgen. Mijn hobby’s zijn, met vrienden/vriendinnen wat drinken en naar de sportschool gaan. Ik kijk elk jaar erg uit naar de Nazomerfeesten en naar de Wielerronde.

Ik heb er zin in, ik zie jullie op 3 september.

 

Voorgaande Wielermissen 

vrijwilligers

Een wielerronde kan niet zonder vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf moet er veel werk verricht worden maar ook daarvoor en daarna. Wilt u als vrijwilliger meehelpen met het organiseren van de wielerronde? Meldt u dan aan.

Aanmelden