JEUGDRONDE: DIKKE BANDEN RACE

Wil jij racen in een echte wedstrijd? 

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Doe dan mee met de Dikke Banden Race! 

Je mag gewoon meedoen op je eigen (stads)fiets. Je fiets moet voorzien zijn van goede remmen en de banden moeten minsten 28mm dik zijn. Racefietsen zijn niet toegestaan.

Er wordt gestreden in 4 leeftijdsgroepen: 5-6 jaar (als je nog 4 bent, maar wel heel graag mee wilt doen in deze categorie dan mag dat!), 7-8 jaar, 9-10 jaar, 11-12 jaar

Een fietshelm is verplicht. Heb je geen eigen helm? Dan kan je er eentje lenen van de organisatie.

Deelname is gratis.

We vinden het fijn als je je van tevoren even inschrijft. Dit kan tot en met vrijdag 2 september 20.00 uur via de link onderaan deze tekst.

We maken dan alvast deelnemerslijsten en leggen een rugnummer voor je klaar. 

Heb je je niet ingeschreven en besluit je op zaterdag 3 september dat je toch wel heel graag mee wilt doen? Je kunt je tussen 11.00 uur en 11.30 uur nog inschrijven in sportcafé de Oostwal.

Op de wedstrijddag kan je je melden tussen 11.00 en 11.30 uur in sportcafé de Oostwal, Beverplein 2 te Sint Pancras. Om 11.30 uur sluit de inschrijving, als je te laat bent kan je niet meer deelnemen.

 

Als je je hebt ingeschreven dan ga je naar de start/finish op de A.V.H. Destreelaan. Zorg dat je om 11.45 hier aanwezig bent, zodat we om 12 uur het startschot kunnen geven voor de eerste categorie. De diverse categorieën worden achter elkaar verreden, zodra een categorie is afgerond start de volgende. 

 

Deelnemers aan de Dikke Banden Race stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU en de organisatie van de Ronde van Sint Pancras. Mocht je bezwaar hebben tegen een geplaatste foto neem dan contact op met de organisatie.

Veel plezier met de voorbereidingen en tot zaterdag 3 september! 

SCHRIJF JE HIER IN: 

https://forms.gle/MWkyqipksrbmJiu27

Parcours

Extra Info

Kleine parcours

Kleine parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Kastanjelaan -
Wilgenlaan - A.V.H. Destreelaan (Finish)

 

Grote parcours

Grote parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Stuimellaan -
Bovenweg - Meeuwenlaan A.V.H Destreelaan (Finish)

 

Stersponsors

Miss wielerronde

MISS 2021: Maartje Tros

Mijn naam is Maartje Tros, ben 21 jaar en ik ben zoals ze dat noemen een echte Sint Pancrasser. Ik ben namelijk in dit dorp geboren en ik woon hier nog steeds met mijn vader, moeder en mijn 2 zusjes. Op dit moment ben ik werkzaam in de kinderopvang wat ik heel erg leuk vind en daarnaast wil ik de studie oppakken voor docent Engels. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn vriendinnen zoals lekker borrelen en lekker eten. Verder zwem ik graag in ons mooie zwembad de Bever.
Sinds de wielerronde weer terug in het dorp is kijken we er met veel plezier naar. Vooral de feesttentjes om het parcours vind ik altijd erg gezellig. Dit jaar rijdt mijn vader ook mee maar die wordt toch laatste dus die kom ik op het podium niet tegen.

Ik heb er erg veel zin in en zal jullie op 4 september zien.

Groetjes Maartje

 

Voorgaande Wielermissen 

vrijwilligers

Een wielerronde kan niet zonder vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf moet er veel werk verricht worden maar ook daarvoor en daarna. Wilt u als vrijwilliger meehelpen met het organiseren van de wielerronde? Meldt u dan aan.

Aanmelden