Basisregels Corona tijdens de Ronde van Sint Pancras 

 
Tijdens de Ronde van Sint Pancras is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. 
 
• Was vaak en goed uw handen. 
• Houd 1,5 meter afstand van anderen. 
• Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen. 
• Volg de aanwijzingen van de organisatie ter plaatse. 

 

Start-Finish: 1,5 meter afstand met verplichte zitplaatsen.
Het gebied rondom start-finish is afgebakend (Kastanjelaan - Wilgenlaan en Kastanjelaan - Elzenlaan). In dit gebied is 1,5 meter afstand + vaste zitplaats (zelf meenemen) verplicht.

 
De basisregels helpen om besmetting van jezelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als je al gevaccineerd bent. Als we onze handen wassen, afstand houden en testen en thuisblijven bij klachten, worden er minder mensen besmet. Zo is er sneller meer mogelijk. Respecteer deze regels want alleen op deze manier kunnen wij een succes maken van ons evenement.
 
Basisregels Corona

Hoofdsponsors

Parcours

Extra Info

Kleine parcours

Kleine parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Kastanjelaan -
Wilgenlaan - A.V.H. Destreelaan (Finish)

 

Grote parcours

Grote parcours

A.V.H. Destreelaan (start) - Stuimellaan -
Bovenweg - Meeuwenlaan A.V.H Destreelaan (Finish)

 

Stersponsors

Miss wielerronde

MISS 2021: Maartje Tros

Mijn naam is Maartje Tros, ben 21 jaar en ik ben zoals ze dat noemen een echte Sint Pancrasser. Ik ben namelijk in dit dorp geboren en ik woon hier nog steeds met mijn vader, moeder en mijn 2 zusjes. Op dit moment ben ik werkzaam in de kinderopvang wat ik heel erg leuk vind en daarnaast wil ik de studie oppakken voor docent Engels. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn vriendinnen zoals lekker borrelen en lekker eten. Verder zwem ik graag in ons mooie zwembad de Bever.
Sinds de wielerronde weer terug in het dorp is kijken we er met veel plezier naar. Vooral de feesttentjes om het parcours vind ik altijd erg gezellig. Dit jaar rijdt mijn vader ook mee maar die wordt toch laatste dus die kom ik op het podium niet tegen.

Ik heb er erg veel zin in en zal jullie op 4 september zien.

Groetjes Maartje

 

Voorgaande Wielermissen 

vrijwilligers

Een wielerronde kan niet zonder vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf moet er veel werk verricht worden maar ook daarvoor en daarna. Wilt u als vrijwilliger meehelpen met het organiseren van de wielerronde? Meldt u dan aan.

Aanmelden