fb youtube ytb

Extra informatie

Schijfremmen toegestaan

De UCI heeft in een persbericht (21 juni 2018) laten weten schijfremmen vanaf 1 juli 2018 toe te staan in het wegwielrennen en BMX. Vanwege het feit dat het een UCI-regelgeving is, zal de KNWU deze regel volgen.

 

Prijzenschema

Elite / Beloften / Amateurs: Prijzenschema E + 8 premierondes (7 premies per premieronde)

 

Sportklassse/Junioren: Prijzenschema R

Extra mededeling voor de Sportklasse / Junioren:

Deze wedstrijd is in eerste aanleg bestemd voor de Sportklasse. Door de organisatie is deze wedstrijd ook opengesteld voor de Junioren. Het prijzenschema R wordt gehanteerd. Er worden geen premierondes verreden.

 

Douchegelegenheid

Voor alle deelnemers is er douchegelegenheid in Sporthal de Oostwal.

 

Warme maaltijd (gratis)

Net als eerdere edities is er weer een gratis maaltijd voor de Oostwal Sportieve Dorpelingen, Elite / Beloften / Amatuers en de late middag ploeg vrijwilligers. Deze maaltijd wordt mede mogelijk gemaakt door Restaurant Vito, Turfmarkt 1-9 in Alkmaar.

 

De Oostwal Sportieve Dorpelingen! 

 

 

De Sportieve Dorpelingen die in de gemeente Langedijk geboren, getogen en/of nog woonachtig zijn kunnen zich weer aanmelden voor De Oostwal Sportieve Dorpelingen ronde (zie het inschrijfformulier onder aan deze pagina). Over een parcours van 2,3 km kunnen zij weer razen door de straten van Sint Pancras en aangemoedigd worden als een ware prof.

De Oostwal Sportieve Dorpelingen staat open voor alle wielerliefhebbers uit de gemeente Langedijk (m/v) van 16 jaar en ouder die GEEN wedstrijdlicentie hebben. Het inschrijfgeld voor deze 'koers' bedraagt € 7,50. Indien je beschikt over een basislidmaatschap van de KNWU, bedraagt het inschrijfgeld € 4,50. Een basislidmaatschap kun je aanvragen via de website van de KNWU en bedraagt € 24,00 per jaar. Zie voor de details de website van de KNWU.

Op alle fietsen worden dit jaar weer transponders geplaatst zodat de organisatie op deze manier de uitslag schitterend in kaart kan brengen. Deze transponder zullen door de organisatie worden gehuurd en in bruikleen worden verstrekt aan de renners. Om in het bezit te komen van deze transponder moet de renner een legitimatiebewijs afgeven. 

Bij de regiorecreantenwedstrijd gelden dezelfde spelregels als bij een normale wielerkoers. Deelnemers dragen de fietshelm – zoals professionals dat ook doen. Verder rijden deelnemers op een goed verzorgde racefiets zonder opzetstuur, zonder bagagedrager, zonder spatborden, zonder zadeltasje etc. Bij twijfel over de goede staat van de racefiets, behoudt de organisatie zich het recht om de renner/renster deelname aan de wedstrijd te ontzeggen.

Echter: heeft u wel een basislidmaatschap dan vernemen wij graag uw lidmaatschapsnummer zodat we dit op voorhand kunnen verwerken!

Bent u al in het bezit van een transponder, dan vernemen wij graag het transpondernummer.

De Oostwal Sportieve Dorpelingen ronde is niet alleen voor de mannen maar ook zeker voor de vrouwen. Ook dit jaar worden de ingeschreven renners ingedeeld in de categorieën: 16-44 jaar, 45-59 jaar, 60+ en vrouwen ingedeeld.

Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het jou fantastisch om 30 minuten + 1 ronde lang op de racefiets de strijd aan te gaan met overige Langedijkers, geef je dan nu op middels het inschrijfformulier.

Inschrijfgeld:

€ 4,50 (indien wel in het bezit van een basislidmaatschap KNWU)

€ 7,50 (indien niet in het bezit van een basislidmaatschap KNWU)

 

Start: Zaterdag 7 september 2019 om 15.30 uur.

Ingeschreven renners kunnen zich op zaterdag 7 september 2019 tussen 14.30 en 15.00 uur melden bij Sportcafé De Oostwal.

LET OP: LEGITIMATIE VERPLICHT

 

 

Ingeschreven renners

 

 

 

 

 

Deelnemers aan de Oostwal Sportieve Dorpelingen stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU, de organisatie van de Ronde van Sint Pancras en nadien als promotiemateriaal gebruikt kunnen worden. Mocht u bezwaar maken op een geplaatste foto neem dan contact op de organisatie. 


 alt

 


 

 

Inschrijfformulier

 

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail adres
Telefoon
Geboorteplaats
Geboortedatum
Mijn naam mag vermeld worden op deze website
KNWU nummer:
Transpondernummer: